Home>Groepen>Groep 5>Gruwelijk gezellige dag

Gruwelijk gezellige dag

dinsdag 10 oktober 2017

Gruwelijk gezellige dag

Afgelopen maandag 9 oktober was een echte feestdag. In het teken van de Kinderboekenweek zijn groep 5 en 6 gaan griezelen bij “Tony’s en Anastacia’s griezelspektakel” in het Muzehof in Lochem. Wat was deze voorstelling spannend… de meeste van ons zaten letterlijk op het puntje van onze stoel!

Hieronder een kort stukje waar de voorstelling over ging:

“De griezelvoorstelling van Tony en Anastacia loopt al een tijdje niet zo lekker. Het Griezelkabinet waarmee ze rondreizen blijkt niet meer van deze tijd, de trucs werken niet, en Tony en Anastacia zijn banger voor het publiek dan andersom. Lege zalen, boze kinderen die hun geld terug willen en niemand vindt het eng.

Maar Tony en Anastacia moeten ook gewoon de rekeningen betalen en lusten ook wel eens iets anders dan droog brood met oude kaas. De voorstelling moet dus stukken enger maar de twee uitgebluste artiesten hebben geen inspiratie meer. Bovendien vliegen ze elkaar bij het minste en geringste in de haren. Als er dan tijdens de voorstelling ineens echt enge dingen gebeuren en het publiek in het complot lijkt te zitten, worden Tony en Anastacia uitgedaagd om de voorstelling van hun leven te spelen…” (Bron: http://www.sttprodukties.nl/)

We hebben de dag gruwelijk gezellig afgesloten door samen met groep 2/3 gruwelijk enge spookhuizen te knutselen. Wij mochten de kinderen van groep 2/3 helpen en het werd een gezellige samenwerkingsmiddag