Home>Na school>“Creatief met yoga!” Doe je mee?

“Creatief met yoga!” Doe je mee?

vrijdag 15 januari 2016

We nodigen kinderen van 4 t/m 11 jaar uit om zich aan te melden voor deze nieuwe buitenschoolse activiteit.

Vijf donderdagmiddagen krijgen de kinderen eerst een yogaworkshop aangeboden en daarna een schilderactiviteit. Tijdens de yoga gaan de kinderen op avontuur, waarbij ze verschillende dingen beleven. Ze zijn actief met hun lijf bezig door yogahoudingen, leren ze hoe ze zich heerlijk kunnen ontspannen en hoe ze hun volle hoofd lekker leeg kunnen maken.

Na de eindontspanning oefening in de yogaworkshop, gaan de kinderen in alle rust naar het schilderlokaal. Daar staan de doeken klaar waar de kinderen hun gedachten en beleving van de yogales op gaan uitwerken. Tijdens de schilderworkshop wordt er behalve met verf, ook met andere materialen gewerkt. Met onder andere verf, zand, grind, lijm en papier gaan de kinderen vrij werken, waarbij ze geholpen worden vorm te geven aan hun gedachten.

De workshops worden begeleid door:
Kinderyoga: Marieke Martens www.mamakinderenjeugdcoaching.nl
Schilderen: Gonneke Lekkerkerker www.glpaintings.nl     www.gonnekelekkerkerker.com

De workshop wordt gehouden op de Joppeschool.

Data en tijden
donderdag 28 januari 15.30-17.00
donderdag 4 februari 15.30-17.00
donderdag 11 februari 15.30-17.00
donderdag 3 maart 15.30-17.00
donderdag 10 maart 15.30-17.00

De kosten bedragen  €50 voor 5 lessen. Als je alleen de yogalessen wilt volgen (van 15.30 tot 16.20 uur), dan zijn de kosten €25 voor 5 lessen. Graag de eerste les contant betalen.

Aanmelden kan tot 21 januari bij: :joppenaschools@hotmail.com