Home>Activiteiten na school>Emile van der Peet start kinderkoor

Emile van der Peet start kinderkoor

zaterdag 6 februari 2016

Emile van der Peet start kinderkoor

Houd je van zingen en wil je samen met andere kinderen leuke liedjes leren? Dan is dit misschien wel wat voor je…

Onder leiding van professionele docent Emile van der Peet uit Gorssel krijg je met elkaar acht lessen zang. Je leert niet alleen allerlei nieuwe liedjes, maar we doen ook basis oefeningen om goed te kunnen zingen. We letten dan op adem, houding en stemtechniek.

Je zult zien dat je na acht lessen een heel stuk verder bent met zingen. We gaan ook proberen meerstemmige stukken te zingen. Dat zou heel tof zijn als dat lukt. De laatste les willen we dat natuurlijk laten horen aan het publiek. ”

Het koor oefent vanaf 8 maart iedere dinsdagmiddag na school op de Joppeschool. We starten om 15.15 uur of wanneer iedereen is gearriveerd. De eerste periode van 8 weken duurt tot en met dinsdag 26 april. Deze laatste les houdt Emile een open les/voorstelling voor ouders en belangstellenden.

Zit je in groep 2, 3, 4 of 5 en vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan onder vermelding van leeftijd en groep. De kosten bedragen max. 40 euro per periode van 8 weken per kind.

Emile van der Peet uit Gorssel start kinderkoor

“Houd je van zingen en wil je samen met andere kinderen leuke liedjes leren? Dan is dit misschien wel wat voor je: Onder leiding van een professionele docent krijg je met elkaar acht lessen zang. Je leert niet alleen allerlei nieuwe liedjes, maar we doen ook basis oefeningen om goed te kunnen zingen. We letten dan op adem, houding en stemtechniek.

Je zult zien dat je na acht lessen een heel stuk verder bent met zingen. We gaan ook proberen meerstemmige stukken te zingen. Dat zou heel tof zijn als dat lukt. De laatste les willen we dat natuurlijk laten horen aan het publiek. “

Emile van der Peet is gediplomeerd zanger en saxofonist. Hij geeft concerten en is muziekleraar voor zang, saxofoon en klarinet. Voor meer informatie: http://zangensaxofoon.nl/

Het koor oefent vanaf 8 maart iedere dinsdagmiddag na school op de Joppeschool in Joppe. We starten om 15.15 uur of wanneer iedereen is gearriveerd. De eerste periode van 8 weken duurt tot en met dinsdag 19 april. Deze laatste les houdt Emile een open les/voorstelling voor ouders en belangstellenden.

Zit je in groep 2, 3, 4 of 5 en vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan via joppenaschools@Hotmail.com onder vermelding van leeftijd en groep. De kosten bedragen max. 40 euro per periode van 8 weken per kind.