Home>Na school>Naailes

Naailes

dinsdag 3 januari 2017

Naailes

De DHZ Textielfabriek, o.l.v. Elke Bartels, gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan 20 in Deventer, verzorgt naailes voor kinderen en startende volwassenen, workshops textiele werkvormen, kinderfeestjes en meer.

Op 19 januari, 2 en 16 februari komt de DHZ Textielfabriek naar Joppe voor 3 toffe naschoolse activiteiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8, te weten:

• 19 januari : Maak een tas van een T-shirt en bedruk hem met textielverf (kinderen nemen zelf een effen , lichte kleur, XL shirt mee)
  • 2 februari: Schilderij Uiltje borduren
  • 16 februari : Sleutelhanger van tafelzeil maken.

De workshops duren ongeveer een uur; het uiltje borduren zal wellicht wat langer duren. De kosten zijn €6,- per kind per keer, minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Starttijd is 15:15 uur en bij deelname van kinderen van andere scholen 15.30 uur. U kunt uw kind opgeven door een mail te sturen naar: joppenaschools@hotmail.com