Home>Nieuws>24 november peuterochtend

24 november peuterochtend

zondag 12 november 2017

24 november peuterochtend

Ben je voor je peuter op zoek naar nieuwe spelactiviteiten? Wil je voor je kind een kans om op een laagdrempelige manier met de basisschool in contact te komen? Je peuter mee laten doen met leuke, op het eigen niveau afgestemde, activiteiten? Op 24 november organiseren we weer een peuterochtend voor peuters uit de omgeving. Het thema is Sinterklaas.

Geen open dag, maar een ochtend speciaal voor peuters.

Regelmatig organiseren we speciale peuterochtenden op school, aanhakend bij het thema waar de kleuters op dat moment mee bezig zijn. Onder leiding van de kleuterleerkrachten, helpende ouders en eventueel leidsters van uitgenodigde peutergroepen.

U kunt uw peuter brengen tussen 9 en 9.30 uur. Het programma is om half 12 afgelopen.

Aanmelding
In verband met grote belangstelling graag (indien mogelijk) vooraf even aanmelden. Voor vragen en aanmelding kunt u terecht bij Merel Woudenberg (coördinerende ouder)
email: woudenberg78@gmail.com
telefoon: 0573 – 79 50 48