Home>Nieuws>De 63ste verjaardag van juf Christien

De 63ste verjaardag van juf Christien

donderdag 27 november 2014

De 63ste verjaardag van juf Christien

De kinderen van groep 1 en 2 vieren feest met Juf Christien

Nadat juf de verkleedkleren van de kleuters heeft bewonderd, barstte het feest los. Met cadeaus en bloemen werd juf verwend. De kleuters mochten hun eigen taartjes versieren met snoepjes, aardbeien, slagroom, kaarsje en parasolletje. De vingers werden erbij afgelikt, zoals dat hoort bij kleuters. Wat een feest om je eigen feestmuts zelf te mogen maken!

Juf heeft thuis al pannenkoeken gebakken. De kleuters doen er zelf stroop, poedersuiker of allebei op en dan smullen maar. Eén van de kleuters heeft wel 6 pannenkoeken opgegeten.

Bij feest horen natuurlijk ook spelletjes. Dat hebben we in het speellokaal gedaan: spijkerpoepen, sinaasappelrace, ballonnen hooghouden en pittenzakjes in een korf gooien. De tijd vliegt voorbij. Daarna maakten we ook nog een fruitspies van aardbeien, bananen druiven. De kleuters deden dit zelf en natuurlijk gaan er iedere keer stukjes fruit in de monden, leuk om te zien!

Met nog een klein cadeautje gingen de kleuters huiswaarts, juf was moe maar kon terugkijken op een mooi en gezellige verjaardag.