Home>Nieuws>Alle feestneuzen verzamelen

Alle feestneuzen verzamelen

maandag 16 februari 2015

Alle feestneuzen verzamelen

Alle feestneuzen verzamelen! Haal je verkleedkleren maar weer tevoorschijn want op vrijdag 13 februari vieren kinderen en leraren van de Joppeschool carnaval in “de Hoshut”.

Kom vrijdag verkleed naar school. Er is dit jaar geen thema dus verras ons! Jullie blijven allemaal op het schoolplein totdat  prins en prinses van Hos tot Hut jullie op komen halen. Dan hossen we er op los en feesten verder in de heerlijke Hoshutzaal.

Daar mag iedereen zijn talent aan ons laten zien. Maakt niet uit in welke groep je zit. Alles mag. Nou ja….bijna alles dan. De moppen laten we dit jaar in de kast.

De raad van 15 (jaja, dit klopt) en onze prins en prinses vormen de jury. Natuurlijk komt ook de echte raad van 11 en prins en prinses carnaval van de Gorsselnarren ons weer bezoeken. Alaaf!

Iedereen is deze vrijdag de dertiende (ja….ja…) om 12.15 uur uit.