Home>Nieuws>Bijna Meivakantie…

Bijna Meivakantie…

vrijdag 20 april 2018

Bijna Meivakantie…

Nog een week en dan is er de Meivakantie.

In de agenda kunt u zien dat er nog veel georganiseerd wordt in de komende week: groep 6 gaat op HAPS-kamp, een kamp in een verlaten dorp uit de Steentijd, waarbij zij voor zichzelf moeten koken, in zelfgemaakte kleding van jute zullen rondwandelen en allerlei spannende ervaringen op zullen doen! Juf Lotte, juf Paula, meester Vincent en zijn zoon zullen de kinderen van groep 6 begeleiden. We wensen hen heel veel plezier!

In het kader van ‘Lezen in de klas’ komt dinsdag een echte dichter op school, om te vertellen over zijn werk en over het maken van gedichten.

Op woensdagochtend 25 april wordt weer een peuterochtend georganiseerd voor ouders van peuters die zich oriënteren op de keuze voor een basisschool. Op deze ochtend kunnen peuters (met hun ouders) ervaren hoe wij op de Joppeschool werken, mogen zij meespelen met de kleuters en eten zij hun fruit in de echte kleuterkring. Bij het buitenspelen worden onze dieren in de weide natuurlijk uitgebreid bekeken en geknuffeld. Kent u ouders met peuters die zich aan het oriënteren zijn? Vertel hen dan vooral van deze laagdrempelige manier van kennis maken met school. Aanmelden voor de peuterochtenden kan via onze website. De volgende peuterochtend is op 22 juni.

Op donderdag 26 april zijn alle kinderen om 12.15 vrij; de juffen en meesters werken dan nog even door tijdens een studiemiddag. Een aantal keren per jaar werken wij aan onze professionalisering om de kwaliteit van ons onderwijs zeer hoog te houden!

Op vrijdag 27 april vieren we in het hele land Koningsfeest.

Daarna genieten we allemaal van twee weken meivakantie. Op 14 mei verwachten we alle kinderen weer op school voor het laatste deel van dit schooljaar.