Home>Nieuws>Joppe-kinderen naar Kröller-Müller en Museonder

Joppe-kinderen naar Kröller-Müller en Museonder

vrijdag 26 juni 2015

Deze week bezochten alle kinderen van de Joppeschool Nationale Park Hoge Veluwe om zich te laten inspireren door kunst en natuur.

Groep 1-4
Donderdag was het de beurt aan de jongste kinderen. Het bezoek startte in de beeldentuin. Haarfijn wisten ze de beelden die van de voren in de les besproken zijn aan te wijzen. Bij ‘de zwaan’ en ‘de schreeuw’ klonken toepasselijk ingestudeerde liedjes. En bij ieder beeld stelden ouders vragen en filosofeerden met de kinderen over wat ze zagen: Hoe kom je aan je naam? En hoort jouw naam bij jou of zou je ook anders kunnen heten?

TuinVanEmaille

Klauteren in de Tuin van emaille

Vervolgens bezochten ze het Museonder. Ze vergaapten zich aan de (opgezette) dieren en verbaasden zich over alles wat er onder de grond leeft. Een bezoek aan de speeltuin maakte de dag helemaal af.

groepsfoto