Home>Nieuws>Joppeschool 50 jaar: Montmartre en brocante op het plein

Joppeschool 50 jaar: Montmartre en brocante op het plein

dinsdag 4 april 2017

Joppeschool 50 jaar: Montmartre en brocante op het plein

De Joppeschool bestaat 50 jaar en dat wordt in stijl gevierd! Eind mei zijn er weer de bekende themaweken voor de hele school. Dit jaar sluiten we op vrijdagavond 2 juni af met een feest: ‘Montmartre en brocante op het plein’. We zitten nog in de voorbereidende fase. Om iedereen alvast wat te prikkelen, toch nu een berichtje. Alle kinderen mogen zelf mooie brocante verkopen. Er komt een les voor kinderen over wat nu brocante is en hoe je dat goed kunt presenteren. De imkers uit eigen gemeente komen en de aardbeienboer, de molenaar, wijnhandelaar en waarschijnlijk een echte zadelmaker. Maar ook èchte brocanteurs en misschien ook verkoop van bijzondere planten.

Nu is het dit jaar een feest met een gouden randje, want de school bestaat 50 jaar. Vandaar dat er ook speciale activiteiten voor kinderen komen. Gratis natuurlijk.
Iedereen is van harte welkom. Dus ook mensen die (nog) niet bij ons op school zitten.