Home>Nieuws>Ruim 100 leerlingen

Ruim 100 leerlingen

dinsdag 5 april 2016

Het afgelopen schooljaar is de Joppeschool enorm gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 100 leerlingen bij ons op school! Omdat we zo super blij zijn met al onze 100 leerlingen, trakteren we elk kind aanstaande donderdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 op een ijsje!

Versterking team
Wij ervaren blije en groeiende kinderen die kwalitatief goed onderwijs genieten en centraal staan in onze onderwijsfilosofie. Dit willen wij uiteraard behouden en staan voor deze garantie, omdat wij het als onze verantwoordelijkheid zien om de kinderen te bieden wat zij nodig hebben.

Het bestuur (stichting Quo Vadis) erkent deze (aanhoudende) groei en biedt ons de komende tijd de mogelijkheid tot inzet van een extra leerkracht. Zodoende zal Bianca Nieuwenhuis ons team tijdelijk komen versterken. Ze zal naast de huidige leerkrachten werkzaam zijn, aan de groepssamenstellingen verandert niets. Daarnaast zal ook onze onderwijsassistent Annemarie Leerkes een extra dag bij ons zijn.