Home>Nieuws>Kleuters naar opera tralala

Kleuters naar opera tralala

maandag 12 januari 2015

Kleuters naar opera tralala

Roos en haar knuffelhaas Tom spelen altijd samen. Maar nu is Tom ziek. Hij rent niet meer, hij lacht niet en hij springt niet meer…

Maar ergens ver weg, op een eiland in de zee, groeit het rengras! Als je het eet, kun je weer rennen en springen. Daarom gaat Roos op reis, op zoek naar rengras voor Tom. Maar de zee is groot en de wind blaast hard. Gelukkig krijgt Roos hulp van nieuwe vrienden: Zon, Maan en Walvis. Zal Roos het rengras vinden? En zal Tom weer kunnen rennen en springen?

Deze sprankelende opera, op muziek van Mozart, neemt peuters en kleuters (3+) mee in een kleine boot op de grote zee.

Bezoek aan Lochemse Schouwburg

Dinsdag 20 januari gaan groep 1 en 2 naar de Lochemse Schouwburg in Lochem om de opera ‘Roos en het rengras’ in het echt te beleven. De voorstelling duurt van 13.00 tot 14.00 uur.

Opera Tralala wil jonge kinderen op speelse wijze kennis laten maken met opera en staat heel dichtbij de belevingswereld van het jonge kind.