Home>Nieuws>Kom schapen scheren

Kom schapen scheren

zaterdag 18 april 2015

Kom schapen scheren

De lente is aangebroken en dat mag gevierd worden. Op donderdag 30 april is er een schaapscheerdersfeest op het schoolplein van de Joppeschool. Proef de sfeer: iedereen is welkom!

Het schoolplein is die dag omgetoverd tot feestterrein met als thema “schapen scheren”. Met lenteactiviteiten voor iedereen uit de regio.

Altijd willen zien hoe je een schaap scheert? Dit is je kans. Je kunt ook wol verven en er is een imker aanwezig. De leerlingen van de school organiseren een echte brocantemarkt. Je kunt broodjes bakken boven de vuurkorven of pannenkoeken eten van ’t Elf Uur. Voor alle volwassenen is er een speciale wijnproeverij bij Bottles. SKB staat er met producten uit Oekraïne, en ook Thuis bij Kien is aanwezig.

Ook aan de kleintjes is gedacht: er staat een springkussen en Graaf Jantje organiseert leuke activiteiten en spelletjes. En dat is nog maar de helft…

Nieuw logo, unieke sfeer

Het feest is een goede gelegenheid om eens een kijkje te nemen of kennis te maken met enthousiaste ouders en leerkrachten. Sebastiaan van ’t Erve, burgemeester van Lochem, geeft om 16 uur het startsein door een nieuw logo te onthullen. De school staat al jaren als Joppeschool bekend, een plek waar kinderen uit de wijde regio naartoe gaan voor de unieke sfeer, maar nu mag het eindelijk officieel ook zo heten (voorheen was dit St. Bernardusschool).

Alle festiviteiten starten om 16 uur en eindigen om 19.00 uur.