Home>Nieuws>Koningsspelen 2018

Koningsspelen 2018

woensdag 25 april 2018

Op vrijdag 20 april zijn er op de Joppeschool de koningsspelen gehouden. Kinderen, ouders, juffen en meesters waren allemaal oranje uitgedost.  We zijn ’s ochtends gestart op het schoolplein met het Koningsdaglied van Kinderen voor Kinderen. Een aantal kinderen hebben de dans voorgedaan, zij hebben de dans samen met de dansjuf op school ingestudeerd. Ook is natuurlijk de vlag gehesen.

Vervolgens hebben de groepen 1 t/m 4 een feestelijk programma op het schoolplein gehad. Zij hebben een spellencircuit gedaan waarbij ze konden spijkerbroek hangen, koekhappen en blikgooien. Favoriet was het schminken  en het springen op het springkussen.

De groepen 5 t/m 8 gingen aan het begin van die middag naar de Bolderhoek om daar drie sportieve onderdelen te gaan doen namelijk Archery attack, Ultimate frisbee en Bubbelbal. De kinderen hadden er veel plezier in om te proberen een koprol te maken in de bubbelbal.

Het was een warme dag, maar de kinderen en de leerkrachten waren niet te remmen. En toen kwam er spontaan een moeder met een ijsje voor iedereen 😉!