Home>Nieuws>“Lente op het plein” – Feest

“Lente op het plein” – Feest

woensdag 17 april 2019

“Lente op het plein” – Feest

De lente hangt in de lucht en … de OC nodigt iedereen op vrijdag 10 mei van harte uit voor het “Lente op het plein-feest”.

Het begint om 17.30 uur en we stoppen om 20.00 uur.

We zorgen voor kramen met eten en drinken. Dus niemand hoeft te koken. Voor de kinderen zijn er diverse gratis activiteiten.

Ook is er dit jaar weer een kleedjesmarkt waar de kinderen zelf hun mooie, liefst brocante, spulletjes verkopen. (Geen etenswaren of limonade.) In de klas krijgen ze komende tijd meer uitleg over de kleedjesmarkt. Natuurlijk mogen ze hun opbrengst houden. Ouders begeleiden tijdens het feest hierbij zelf hun kinderen.

Waarschijnlijk komen ook de imker, de molenaar en de aardbeienboer onze kant op. En enkele professionele handelaren in mooie brocante spullen.

Vergeet deze avond uw portemonnee niet.

Mocht u na het lezen nog een goed idee hebben of een tip over een handelaar in brocante of een ambachts man/vrouw, dan horen we dat graag.

Zet 10 mei alvast in uw agenda!