Home>Nieuws>Make-over voor het Joppeplein

Make-over voor het Joppeplein

vrijdag 14 november 2014

Make-over voor het Joppeplein

De zomervakantie komt eraan, maar op de Joppeschool zijn ze nog hard aan het werk.

Vorige week werd het schoolplein rigoureus aangepakt. Het krijgt een echte make-over en het nieuwe thema wordt, hoe kan het ook anders zo midden in het bos, natuurlijk spelen. Wilfred van Wheladvies en Marcel van Bellert-tuinen ontwierpen het nieuwe plein voor de school. De leerlingen zamelden via een sponsorloop een fiks bedrag in en ook de ouderraad sprong bij.

Samen een steentje bijdragen

Waar een klein dorp groot in kan zijn: Vrielink uit Joppe bood spontaan aan mee te helpen en leende voor een dag een kraan met machinist uit. Bouwbedrijf Enderink leverde bouwmaterialen en gelukkig werkten ook een tiental ouders twee dagen keihard mee. Dat was wel nodig want er moesten muurtjes worden gemetseld en bomen worden gezaagd. De leerlingen mochten ook een steentje bijdragen en zelf materialen meenemen die in het cement van het muurtje verwerkt zijn. Zo is elke leerling op unieke wijze vereeuwigd. Het plein is nog niet af, het is een work in progress. Maar de waterpomp, waar Brontec de bron voor heeft geboord, werkt! Tot groot plezier van alle leerlingen.

Wordt vervolgd!

Speciale dank, namens de Joppeschool, de ouders en natuurlijk de kinderen, aan alle werknemers van Vrielink, Enderink en Brontec voor hun geïnvesteerde tijd en gulle, professionele hulp!