Home>Nieuws>Ontdek wetenschap met Mad Science

Ontdek wetenschap met Mad Science

zondag 11 oktober 2015

Ontdek wetenschap met Mad Science

Vind jij science en techniek ook zo leuk? Zit je op de basisschool en woon je in de omgeving van Joppe? Doe mee aan de naschoolse cursus van Mad Science!

Woensdag 7 oktober 2015 komen professionele Mad Science docenten naar onze school en verzorgen een demonstratieles ‘techniek’ die we niet snel zullen vergeten. Dat belooft veel spektakel te worden.

Korte cursus
Vanaf dinsdag 3 november a.s. verzorgt Mad Science 6 lessen op onze school. Deze starten na schooltijd en duren ongeveer 1 uur.
Deze lessen zijn voor alle kinderen vanaf groep 3 van de Joppeschool en andere scholen uit de omgeving. Je kunt dus gerust een vriendje of vriendinnetje meenemen.
Aan deze 6 lessen zijn wel kosten verbonden. Hoeveel hangt af van het aantal aanmeldingen; als 24 kinderen zich aanmelden, krijgen we €20,00 korting per persoon, dus meld je allemaal aan!

Mad Science
Mad Science is internationaal de grootste verstrekker van educatief en uitdagend science onderwijs. Ieder jaar brengen zij miljoenen kinderen de basisbeginselen bij van wetenschap en techniek.

In Nederland is Mad Science actief sinds 2004. In al hun activiteiten behandelen zij de kerndoelen van natuur & techniek. Dit alles gegeven door een professioneel team van docenten.

Meer info en aanmelden
Wil je meer informatie over Mad Science? Kijk dan op de website: www.nederland.madscience.org
Aanmelden kan bij Merel Woudenberg: woudenberg78@gmail.com