Home>Nieuws>Robocup toont robot van de toekomst

Robocup toont robot van de toekomst

woensdag 23 maart 2016

Robocup toont robot van de toekomst

Donderdag 31 maart 2016 gaan groep 5 t/m 8 naar de Robocup in het Evoluon in Eindhoven.

De RoboCup European Open is een toernooi voor zelfstandige robots. Dit jaar is ze in het Eindhovense Evoluon, van 30 maart tot en met 3 april. Met als blikvangers de voetballende robots, zorg- en muziekrobots, en allerlei workshops en demonstraties met robots, voor kinderen en volwassenen. De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) organiseert het evenement, dat gratis te bezoeken is.

In het Evoluon zal een voor ons op maat gemaakt programma zijn. De kinderen krijgen een rondleiding en kunnen deelnemen aan workshops o.l.v. mensen die deelnemen aan de Robocup. Een prachtige kans voor onze kinderen om op een leuke manier met techniek in aanraking te komen.