Home>Nieuws>Rotary kidsrun: in de race voor leergeld Lochem

Rotary kidsrun: in de race voor leergeld Lochem

vrijdag 2 oktober 2015

Rotary kidsrun: in de race voor leergeld Lochem

Vrijdagmiddag 25 september organiseert de Rotaryclub Gorssel een nieuw evenement voor kinderen en hun ouders van de basisscholen in Gorssel, Joppe en Epse.

De Rotary Kidsrun is een groot en gezellig renfeest op de Roskamweide in Gorssel. De opbrengst is voor het goede doel: de Stichting Leergeld Lochem, die kinderen financieel ondersteunt bij deelname aan sport, vereniging of muziekles. Steun de deelnemers aan de Rotary Kidsrun met uw sponsorbijdrage. En kom op 25 september gezellig naar de Roskamweide!

Programma
Op de Roskamweide is een parcours uitgezet. Om 15.00 starten de jongste deelnemers in een wat kleinere ronde. Daarna volgen de oudere kinderen. Vooraf doet elke groep een echte warming-up onder leiding van een ervaren coach. Elk kind loopt zoveel rondjes als het wil of kan. Ieder rondje levert een stempel op. En elke stempel euro’s!

Om 18.00  uur start de loop voor volwassenen. Die voert langs de drie scholen in Gorssel, Epse en Joppe. Iedereen kan meedoen. Voor meer informatie en inschrijvingen: inschrijven@rcgorssel.nl.

Op het terrein kunnen toeschouwers en fans genieten van eten (niet-alcoholisch) drinken, muziek, een springkussen en ander vermaak.