Home>Nieuws>Sfeerimpressie lente

Sfeerimpressie lente

donderdag 19 april 2018

Een fijn seizoen! Het ontwaken van de natuur, bloesems, lammetjes, de zon die weer haar best doet om ons te verwarmen; heerlijk!

Ook onze leerlingen krijgen de lente in hun bol: zodra de zon schijnt, komen de korte broeken tevoorschijn en worden kippen extra geknuffeld en de geiten geaaid.

Regelmatig gaan leerkrachten met hun groep onder begeleiding van ouders naar buiten om van alles over de natuur te leren; met zoveel natuur om onze school heen is dat bijna vanzelfsprekend!

In de kleutergroepen wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel eieren er door de eenden en kippen worden gelegd en groep 6 is regelmatig in de moestuin te vinden.

De Buitenlesdag was een groot succes; veel kinderen vinden het werken in een andere omgeving prettig. We proberen regelmatig lessen buiten te verzorgen, zo kan je heel goed ‘tutor-lezen’ of zelfstandig werken op de schommel, in de zandbak of aan een picknicktafel.