Home>Nieuws>Toneel en brainstorm

Toneel en brainstorm

dinsdag 24 januari 2017

Het was een leuk spannend uurtje deze middag! De kinderen kregen een pluim (en limonade en fruit), omdat ze zo hun best gedaan hadden met samenwerken tijdens de proefjes. En van het groepje dat het beste samenwerking vertoonde, kreeg ieder lid een medaille, van chocolade!

Daarna snel aan de slag! Groep 1 en 2 gingen met Anna mee om hun eigen toneelstuk te bedenken en uit te voeren. Het werd een mooi verhaal over de schat van een Spin die gestolen werd door piraten, die gespot werden door Mr Kwak de kikker, die de prinses en de Indianen waarschuwde, die per eigen boot de schat afpakten van de Piraten en de schat weer terug gaven aan de Spin.

Groep 3 en 4 gingen met Lotte brainstormen door het maken van mindmaps over de vragen die hen bezig houdt. Deze gaan we de komende tijd verder uitwerken en misschien wel beantwoorden.

Volgende week is er geen Kangoeroe, en daarna gaan we aan de slag met de vragen van de kinderen.