Home>Nieuws>Uitnodiging kerstmusical

Uitnodiging kerstmusical

maandag 16 februari 2015

Uitnodiging kerstmusical

De medewerkers van de Joppeschool nodigen graag alle ouders, kinderen en andere belangstellenden uit voor de Kerstmusical in de R.K. kerk Joppe.

Op donderdagavond 18 december komen wij als altijd samen voor de kerstviering. De kinderen van de Joppeschool onthalen u dan op een warme kerstmusical.

Het programma ziet er in het kort als volgt uit:

• 18:15 uur: aanwezigheid van de kinderen in hun klas verwacht
  • 18.30 uur: aanvang viering in de kerk. Let op: in de kerk telefoon én kinderen op stil!

Na afloop van de viering zijn alle aanwezigen welkom voor een gezellig samenzijn rond het vuur met kerstbrood en glühwein. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren).

Vrijdagochtend 19 december

Op vrijdagochtend na de kerstviering eten de kinderen een feestelijk ontbijt op school. Wie wil mag natuurlijk feestelijke kleding aan. Tradioneel eten we dan eieren en spek, verzorgd door de vaders van groep 8. Kinderen hoeven geen eten of drinken mee te nemen.

Let op: De kinderen zijn vanaf 12:15 uur vrij.

Wij wensen iedereen alvast

een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!