Home>Nieuws>Kerstviering

Kerstviering

dinsdag 15 december 2015

De dagen zijn donker. De derde adventskaars heeft al gebrand. Bijna tijd voor kerst!

Het traditionele kerstfeest zal donderdag 17 december plaats vinden. Alle kinderen zijn om 12.15 uur vrij, zodat ze de kans krijgen om iets lekkers te maken voor ’s avonds.

Om 17.30 uur worden de kinderen in feestelijke kleding weer op school verwacht. Elk kind zal in zijn/haar eigen klas met de eigen leerkracht van een door henzelf gemaakt kerstdiner kunnen genieten. Ondertussen is er op het sfeervolle plein koffie voor alle ouders.

Na het diner, rond 18.30 uur, wandelen de kinderen en alle ouders naar de naast de school gelegen kerk. Daar zal de kerstviering plaatsvinden.

kerstmusical

Ter afsluiting gaan we gezamenlijk terug naar het schoolplein, waar chocolademelk en gluhwein voor iedereen klaar staat. Rond 20.00 uur is het feest afgelopen.