Home>Nieuws>Zie ginds komt de hoogwerker uit Spanje weer aan

Zie ginds komt de hoogwerker uit Spanje weer aan

donderdag 7 december 2017

De Sint en de pieten zijn op 5 december wel op een hele bijzondere manier aangekomen op de Joppeschool. De pieten hadden hoogtevrees en durfden niet meer van het dak te komen. Daarom moest de hoogwerker er aan te pas komen. En die reed ze samen met Sinterklaas meteen door naar de Joppeschool.

Gelukkig hebben de pieten nog even kunnen oefenen met klimmen bij ons in de speelzaal samen met groep 1 t/m 4. Ze hebben daarna alsnog hun pietendiploma behaald. Groep 5 en 6 hebben prachtige surprises gemaakt en groep 7/8 heeft het sinterklaas dobbelspel gespeeld. Sinterklaas en de pieten zijn ook nog in elke klas op bezoek geweest en daar heeft de sint voorgelezen wat er in zijn grote boek stond geschreven over de klas. Vervolgens hebben we met de hele school Sinterklaas en de pieten uitgezwaaid.

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar!