Home>Nieuws>Zonnebloemfeest: bloeiend begin schooljaar

Zonnebloemfeest: bloeiend begin schooljaar

vrijdag 2 oktober 2015

Met alle leerlingen, ouders en belangstellenden luidden we het nieuwe schooljaar in met een Zonnebloemfeest. Maar liefst 18 nieuwe leerlingen verwelkomden we al dit schooljaar.

Wat een gezelligheid en wat fijn om iedereen in feestelijke stemming weer te ontmoeten. In school viel van alles te beleven en op het plein waren plantjes, sieraden en biologische groenten te koop.

Kinderen vermaakten zich met spelletjes, zonnebloemen knutselen en een speurtocht door de school. Of ze waren druk in de weer met appels poffen en broodjes bakken bij een van de vuurkorven.

Winaars zonnebloemwedstrijd

In het voorjaar zijn in de omgeving zonnebloemzaadjes uitgedeeld en is iedereen uitgenodigd om de grappigste, kleinste, origineelste zonnebloemfoto in te sturen. Vanmiddag werden eindelijk de winnaars bekend, van harte gefeliciteerd! Dit zijn de foto’s:

2015_zonnebloemfeest-2

2015_zonnebloemfeest-3

2015_zonnebloemfeest-1

Met dank aan:

Mirella Hammer Jewelry uit Barchem

Buitenboel, kwekerij voor bijzondere planten en groenten uit Zutphen

Permacultuur De Veldhof uit Joppe

Bottles uit Deventer

En alle organiserende ouders en leraren