Ouderportaal en App
23 juni 2020

De Joppeschool zal vanaf volgend schooljaar via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor nu alvast een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen:

• Al uw schoolcommunicatie voortaan overzichtelijk bij elkaar;SchouderCom
  • Gemakkelijk een bericht sturen naar de leerkracht of ouder;
  • Jaarkalender die tevens als persoonlijke agenda fungeert;
  • Een handige App met de naam 'Varietas', waardoor u altijd uw schoolzaken kunt regelen.

Meer informatie vindt u op www.schoudercom.nl.

Account aanmaken

Iedere ouder ontvangt een uitnodigingsmail van SchouderCom. Dit ontvangt u op het emailadres dat bij uw school bekend is. In de uitnodigingsmail vindt u een link waarmee u een eigen account kunt aanmaken. U vult zelf uw persoonlijke gegevens in en geeft aan wie deze gegevens mag zien. Het verloop van het aanmeldproces is afhankelijk van de communicatie reikwijdte van het schoolaccount.

Indien u zich niet aanmeldt, zal u na verloop van tijd een nieuwe uitnodiging ontvangen.

De beschrijving voor het aanmaken van een SchouderCom-account ontvangt u via uw mail.

SchouderCom App

Aan de websites voor de scholen van Varietas is een app gekoppeld waarmee het beheer (nieuwsberichten en blogs) van de websites kan worden geregeld. In die app zitten ook allerlei handige functies voor communicatie met ouders (gesprekkenplanner, hulpouderverzoeken, groepsberichten, persoonlijke berichten, documentenmappen voor MR of GMR, etc.).

De app is in de appstore en playstore te downloaden onder de naam 'Varietas'.

Ik groei op de Joppeschool

Schoolwebsite door SchouderCom