Kerst op de Joppeschool
8 februari 2021

Op de laatste dag van dit bijzondere schooljaar hebben de kinderen voor de ouders gezongen, een gezellige lunch gehad en hebben de kinderen als ware acteurs het kerstverhaal uitgespeeld.

Om kwart voor 9 verzamelden alle kinderen zich op het schoolplein bij de zandbak. We hebben met elkaar verschillende kerstliedjes gezongen voor de ouders die op afstand achter het hek stonden. Wij komen tezamen, Er is een kindeke geboren op aard en als afsluiter: "We wish you a merry Christmas and a happy New Year!"

In de klassen werd geknutseld, gespeeld, gekleurd en hebben de kinderen een heerlijke lunch geregeld. Iedereen had een eigen kerstlunchpakket meegenomen, de tafels waren mooi aangekleed en uit elke groep kwamen gezellige geluiden.

's Morgens was er een cameraman die alle groepen heeft gefilmd bij het uitbeelden van het Kerstverhaal. De ene groep beeldde de schaapjes en herders uit in het veld, de andere groep ging op zoek naar het kindje in de stal. Al die verschillende opnames zijn tot een film gemaakt, die alle ouders van de school als kerstcadeau hebben ontvangen.

Wij wensen u hele fijne Kerstdagen en een heel goed en gezond 2021!

Ik groei op de Joppeschool

Schoolwebsite door SchouderCom