Home>Ouders>Peuterochtenden

Peuterochtenden

Ben je voor je peuter op zoek naar nieuwe spelactiviteiten? Wil je voor je kind een kans om op een laagdrempelige manier met de basisschool in contact te komen? Je peuter mee laten doen met leuke, op het eigen niveau afgestemde, activiteiten?

Wij verwelkomen u graag op de Joppeschool!

Geen open dag, maar een ochtend speciaal voor peuters.

Regelmatig organiseren we speciale peuterochtenden op school, aanhakend bij het thema waar de kleuters op dat moment mee bezig zijn. Onder leiding van de kleuterleerkrachten, helpende ouders en eventueel leidsters van uitgenodigde peutergroepen.

In de kleuterklas kiezen peuters en kleuters uit verschillende activiteiten zoals kleuren en knutselen. Op zo’n manier dat de

jongsten kunnen leren van de oudsten. De kleuters genieten hier ook van, zij zijn op school immers altijd het jongst en nu even niet. Spelenderwijs ervaren peuters het basisonderwijs en brengen kleuters hun kennis over.

Meer dan genoeg ruimte is er om vrij te spelen. Zeker ook buiten op het mooie plein met de waterpomp en bij de dieren in de ren. Tussendoor eten en drinken de peuters en kleuters samen. Fruit en drinken hoeft u niet zelf mee te nemen.

Iedereen die een peuter in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar heeft, is van harte welkom om binnen te lopen. De ochtenden beginnen met inloop vanaf 9.15 uur, het programma voor de peuters is van half 10 tot half 12. Ook peutergroepen van kinderdagverblijf of peutergroep heten we van harte welkom.

Natuurlijk staat voor alle ouders/verzorgers koffie en thee klaar. Ouders met kinderen op de Joppeschool zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Eerstvolgende data
Nieuwe data volgen nog.

Aanmelding
In verband met grote belangstelling graag (indien mogelijk) vooraf even aanmelden. Voor vagen en aanmelding kunt u terecht bij Merel Woudenberg (coƶrdinerende ouder)