BSO

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bieden na schooltijd op maandag, dinsdag en donderdag opvang aan in het eigen schoolgebouw bij kinderopvang Graaf Jantje. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen met de bus opgehaald om naar de opvang in Gorssel te gaan.

“We nemen de tijd om aandacht te besteden aan de belevenissen van die dag op school.”

Er kunnen twintig kinderen terecht bij de opvang. Na school worden de kinderen opgevangen door de leidsters en krijgen ze fruit en wat te drinken aan tafel. We nemen de tijd om aandacht te besteden aan de belevenissen van die dag op school. Met onze huiselijke inrichting en natuurlijke buitenspeelruimtes willen wij kinderen, een vertrouwde, leuke, en gezellige omgeving en volop mogelijkheden voor uitdaging, spel en beweging bieden.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zich buiten lekker kunnen uitleven. Op de BSO bieden we uiteenlopende activiteiten aan de kinderen aan. Zoals een spelletjesmiddag met o.a. een estafette, speurtocht, creatieve activiteiten, voetbaltoernooi enz.

Omdat de kinderen op de BSO al iets ouder zijn hebben zij zelf een belangrijke stem. Ze worden betrokken bij het aanbod en de keuze uit activiteiten, het opstellen van de spelregels bij de BSO. Naarmate kinderen ouder worden, hebben ze meer behoefte om met leeftijdsgenoten te spelen. Hier krijgen ze alle ruimte voor. Doordat we bij de school zitten kunnen kinderen van de BSO op het schoolplein spelen of maken we gebruik van de gymzaal.

Onder begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerkers krijgt ieder kind volop kans zich te ontplooien, waarbij wij natuurlijk altijd rekening houden met haar of zijn leeftijd en ontwikkeling. Kwaliteit is hierbij heel belangrijk, wij besteden voortdurend aandacht aan het verbeteren van onze werkwijze en voorzieningen. Uiteraard met oog voor de wensen van de kinderen en hun ouders!

U bent bij kinderopvang Graaf Jantje altijd welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen. Neem hiervoor contact op tel. 06 – 55 75 49 80 / info@graafjantje.com