Aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(-eren) en bent u geïnteresseerd geraakt in onze school? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk informatiegesprek met onze locatieleidster Hanneke Prinsen-van Wijk. Tijdens deze ontmoeting laat zij u graag de school zien en ervaren. Het is van belang de sfeer te vernemen, vandaar nodigen wij u het liefst onder schooltijd uit, zodat we alle groepen even in kunnen. Ook vertelt zij u graag meer over de Joppeschool, leidt u rond en bent u natuurlijk in de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

 

Kennis maken?
Wilt u eerst uw peuter een keer op school laten spelen? Regelmatig organiseren wij in de kleuterklas peuterochtenden om hen met het basisonderwijs kennis te laten maken. En om onze kleuters hun kennis te laten delen.

 

Ook bent u van harte welkom om u (en uw kinderen) eerst de school rond te laten leiden door een ouder.

 

Wachtlijst
Op de Joppeschool kunnen we aan maximaal 140 leerlingen lesgeven. Op dit moment is er een ‘leerling-stop’, dat betekent dat we geen nieuwe leerlingen meer aannemen voor het schooljaar 2019-2020.

 

U kunt uw kind eventueel op onze wachtlijst laten plaatsen

 

Contact
Voor al uw vragen omtrent aanmeldingen kunt u contact opnemen met Hanneke Prinsen-van Wijk op via 0575 – 494269 ofjoppeschool apestaart stichtingquovadis punt nl.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren