nieuws

Sinterklaas

En daar kwam hij aan, op z'n bakfiets, die goede Sint. 

Wat een feest was het weer met Sint en de Pieten bij ons op de Joppeschool.

6 decemberLees verder
Jan Terlouw op school

 

Jan Terlouw

Hoe bijzonder: Jan Terlouw als speciale gast op de Joppeschool! Afsluiting van een prachtig groen 💚 thema.

 

https://gorssel.nl/laatste-nieuws/nieuws/jan-terlouw-op-bezoek-bij-de-joppeschool

 

17 novemberLees verder
thema ‘Ik leer mij groen!'

Op maandag 3 oktober gaat ons gezamenlijke OGO thema ‘Ik leer mij groen!’ van start. Het thema loopt tot en met vrijdag 4 november.Elke klas zal zich in deze periode gaan verdiepen in de natuur en de groene schoolomgeving.

Als openingsactiviteit gaan we op maandag 3 oktober na de lunchpauze met de hele school het bos in, waar iedere groep een eigen activiteit zal gaan doen. Aan het eind van de middagperiode komen we samen op een open plek en sluiten daar de dag met elkaar af. Iedereen is om 15 uur weer in de eigen klas, klaar om naar huis te gaan

5 oktoberLees verder
Peuterochtend

Op 18 november 2022 en 10 februari 2023 van 09.00-11.45 uur is er weer een peuterochtend.

Tijdens deze ochtend kan je op een leuke manier kennismaken met onze school en de kleutergroep.

 

Kom je ook?

1 septemberLees verder
Peuterochtend

peuterochtend

Grand Prix Joppe groot succes!

Joppe, vrijdag 13 mei

 

Vanmiddag was het dringen geblazen in de dierenweide van de Joppeschool. Nee, er zijn geen lammetjes geboren. Een deel van de weide was ingericht als paddock, waar de deelnemende teams aan de Grand Prix Joppe hun karren konden plaatsen. 

 

Om 13.25 uur stonden de eerste 10 karren klaar voor de race. Elke kar reed twee rondes over het circuit, waar een jury zat die op de technische, de uitstraling en tijd letten. Na een korte pauze ging de race om 14.00 uur weer van start met de volgende 12 karren. Het was een spannende race op alle gebieden. Na een juryberaad van 15 minuten werden de winnaars bekend gemaakt. Als het aan het publiek had gelegen had iedereen de eerste prijs behaald.

 

Al met al kunnen we zeggen dat het een groot succes was en zeker voor herhaling vatbaar. Alle lof voor de ouders van de oudercommissie die deze Grand Prix Joppe mogelijk hebben gemaakt, chapeau!

Pasen 2022

Wat fijn dat we dit jaar weer allemaal samen het paasfeest hebben gevierd. Na een opening in de hal van de school, hebben we paaseieren gezocht in het bos. 's Middags hebben we met alle kinderen samen gegeten in de speelzaal. 

 

22 aprilLees verder
Fijne feestdagen!
24 decemberLees verder

Ik vind de Joppeschool leuk omdat ik er veel dingen mag leren.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren