Home>Groep 8>Tijgers groep 7 en 8

Tijgers groep 7 en 8

dinsdag 12 december 2017

De afgelopen weken zijn we in groep 7/8 heel druk bezig geweest met verschillende opdrachten tijdens de Tijgers. Iedereen is begonnen met het project ‘met rietjes de lucht in’. In groepjes hebben ze een gebouw gemaakt.

Daarna mochten de ze zelf een opdracht uitkiezen. Deze projecten deden ze in groepjes of individueel. Gemaakte opdrachten waren onder andere: raket/auto bouwen, stressballen maken, speksteen bewerken, achtbaan maken, film maken en papier maken. Iedere leerling heeft binnen deze projecten gewerkt aan zijn eigen, zelfgekozen, persoonlijke leerdoel.

Tijdens de laatste les van deze periode heeft iedereen zijn gemaakte werk gepresenteerd en geëvalueerd of het persoonlijke doel behaald is.