Home>Groep 1/2>Kangoeroe groep 2

Kangoeroe groep 2

dinsdag 12 december 2017

Het thema van de periode tussen de Herfst- en Kerstvakantie was Leonardo Da Vinci. Een dankbaar onderwerp, want deze fantastische man en alles waar hij zich mee bezig heeft gehouden sprak ons en zeker ook de kinderen erg aan!

We hebben heel veel gedaan: kennis gemaakt met de tijd en het Italië waarin Leonardo leefde, zijn werk van architectuur en uitvindingen tot aan zijn kunst en vliegwerk. We hebben helikopters gemaakt, tandwielen bekeken en aan het werk gezet, de natuur en het menselijk lichaam onderzocht en beleefd, perfecte stad ontworpen….

We hebben alles in een boekje opgeschreven (zoals Leonardo Da Vinci dat ook deed en het lesmateriaal in de boekjes geplakt. Kunnen de kinderen thuis verder met onderzoeken en uitvinden.