Home>Groep 7/8>Kangoeroe groep 7 en 8

Kangoeroe groep 7 en 8

dinsdag 12 december 2017

Ook in de bovenbouw zijn er kanjers van kangoeroe leerlingen aan het werk geweest. In tweetallen hebben ze zelf een keuze gemaakt uit de verschillende pittige peper opdrachten. Voordat ze hiermee aan de slag mochten, hebben we samen afgesproken op welke onderdelen we ze deze “ronde” vooral beoordelen. Dat kan bijvoorbeeld zijn op samenwerking of creativiteit etc.

Uiteindelijk hebben we afgesloten met een presentatie van hetgeen ze onderzocht en uitgewerkt hebben, in welke vorm dan ook. Zo waren er vier autootjes te bewonderen, een fiets met zadelverwarming, een spannende film, een spelshow, we gaan nog op werkbezoek naar een chip-bedrijf, hebben verschillende zelfgemaakte reclamefilmpjes bekeken en een nieuwe game gezien.