Home>Nieuws>1e rotary kidsrun succes

1e rotary kidsrun succes

vrijdag 2 oktober 2015

1e rotary kidsrun succes

Kinderen halen ruim €6000,- op voor Stichting Leergeld Lochem.

Afgelopen vrijdag liepen ruim 200 kinderen van de Vullerschool in Gorsse, de J. vd Hoevenschool in Epse en Joppeschool mee met de Rotary Kidsrun sponsorloop.

Om 15:00 uur konden de kinderen zich inschrijven en ontvingen ze een stoer Kidsrun t-shirt. Iedere groep startte met een enthousiaste warming up, waarna ze rondjes konden gaan rennen op de Roskamweide in Gossel. Dit onder luide aanmoediging van ouders, leerkrachten en andere belangstellenden. Na het inleveren van de stempelkaarten ontvingen ze een rugzak gevuld met verrassingen.

Ook daarnaast viel er van alles te beleven. Spelers van Go Ahead Eagles gaven een voetbalclinic en er stonden verschillende springkussens,

Aan het eind van de middag waren volwassenen aan de beurt. Zij renden een 10-kilometerloop langs de drie basisscholen. Tussendoor gaf het showteam van Dansschool Vieberink een spetterende show waaraan iedereen mee kon doen.

Wat hebben ze het goed gedaan, onze kinderen. Wat een inzet en sportiviteit.
Alle ouders en vrijwilligers; bedankt voor jullie hulp, inzet en bijdrage!