Home>Nieuws>Actie schoenmaatjes

Actie schoenmaatjes

donderdag 27 november 2014

Actie schoenmaatjes

Ook dit jaar doet de Joppeschool weer mee aan de actie Schoenmaatjes van Edukans.

Voor de actie Schoenmaatjes vullen kinderen in Nederland een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor een leeftijdsgenootje in landen als Ghana, Irak en Kenia. Een leeftijdsgenootje dat leeft in moeilijke omstandigheden.

Vorig jaar heeft onze school 25 dozen afgeleverd. Het zou toch mooi zijn als er dit jaar meer dozen zouden kunnen afleveren. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw  zoon / dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn er schoenendozen aanwezig in de hal van de school.

Alle kinderen hebben een folder meegekregen, waarin u precies kunt lezen welke spullen er in moeten en welke spullen er niet in mogen. Graag ontvangen we de gevulde en versierde schoenendoos (niet dichtplakken!!) met het machtigingsformulier uiterlijk vrijdag 28 november a.s. U kunt ze kwijt in de hal van de school.

Op de website http://schoenmaatjes.edukans.nl/ kunt u van alles lezen over de actie. Inclusief een Schoenmaatjes journaal en de opening van de actie door Prinses Laurentien en Nick&Simon.