Home>Nieuws>Adelaars strijken neer in Joppe

Adelaars strijken neer in Joppe

vrijdag 14 november 2014

Adelaars strijken neer in Joppe

Joppe- De lommerrijke en in zon gegoten Joppeschool leek voor Eaglesspelers Xander Houtkoop, Doke Schmidt en fysiotherapeut Coen Geers afgelopen donderdag heel even een idyllisch oord om even de hectische voetbalwereld in vergetelheid te doen raken.

Het was echter snel gedaan met de rust toen het gerucht zich verspreidde dat er zich ├ęchte voetbalprofs op hun school bevonden. Nog voordat de ‘Masterclass: voetballer’ goed en wel was begonnen, waren veel kinderen daarom al een handtekening rijker. Directeur Gerrit vond het echter inmiddels wel tijd dat de sportieve gasten aan de hand van tientallen vragen van bovenbouwleerlingen uit gingen leggen hoe het is om voetballer te worden en de top te bereiken. Daarna lieten Xander en Doke op het schoolplein hun balkunsten zien. Na een afsluitende handtekeningensessie en een schoolfoto konden de profs na het geslaagde bezoek zich weer richten op Vitesse-Go Ahead Eagles. Inmiddels heeft de Joppeschool onder meer een astronoom, vulcanoloog, veearts en dus nu voetbalprofs mogen verwelkomen.