Home>Activiteiten na school>Dansen als naschoolse activiteit

Dansen als naschoolse activiteit

donderdag 25 januari 2018

Dansmix

Vind jij alle dansstijlen leuk en kun je niet kiezen?
Dan is de dansmix precies iets voor jou.
Op allerlei soorten muziek dansen we de volgende stijlen:
Jazz, moderne dans, klassiek ballet en compositie/improvisatie, worden verwerkt in diverse danscombinaties.

Op school
Vanaf maart is het op de maandagmiddag na school mogelijk om mee te doen aan de workshops van Base4dance. De danslessen worden gegeven op de Joppeschool (gymzaal) op maandag 5, 12,19, 26 maart en op 9,16 en 23 april..

Om 15.15 -16.05 (50 minuten) voor groepen 3 – 4 – 5
Om 16.10-17.00 (50 minuten) voor groepen 6 – 7 – 8

Kosten: 7 lessen voor €40,-
Graag contant betalen bij de eerste les.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar dansles@base4dance.nl Vermeld hierin je naam, leeftijd en groep.

Base4dance

Ik ben Manon van ’t Spijker en ben mijn dansopleiding begonnen op het EDDC European Dance Development Center, dansmaker en uitvoerend danser, aansluitend heb ik de opleiding docent dans gevolgd bij Artez dansacademie Arnhem.

Dansles draagt bij aan een goede lichaamshouding, gevoel voor ritme, maar vooral gezelligheid.